Tekintse meg kínálatunkat webáruházunkbanCégellátás

"Gyerekek, elfogyott a cukor a kávéhoz, ki ugrik le a sarki boltba?"

"Úristen! Már csak 1 üveggel van a múlt héten becuccolt ásványvizekből, holnap délután meg itt a régiós igazgató és egyik autós kolléga sem jön be addig, aki hozhatna újabb adagot valamelyik szupermarketből! Ebből nagy botrány lesz!!!! Mit tegyek?"

"Végre beleegyezett a központ, hogy kicseréljük az irodai székeket, meg vegyünk két normális fogast a recepcióra. Szuper!" .... "Illetve: Kisebb dolgom is nagyobb annál, hogy ilyenekkel foglalkozzak, vajon hol lehetne ezeket gyorsan és megbízhatóan beszerezni, hogy hamar letudjam a dolgot?"

"A főnök nem akar klímát beszereltetni. Szerinte az méregdrága beruházás, ráadásul még a villanyszámlánkat is megduplázná! Azt mondta, ha melegünk van vegyek egy irodai ventillátort. Akár kettőt is. Náluk is az van otthon. Nagyon praktikus, bevált. A klíma árából meg inkább elmennek egy kisebb nyaralásra."

" Hm..., mindegy, a ventillátor is jobb, mint a semmi. De hova és főleg MIKOR futkossak ventillátor után, mert a napi jelentés meg a számlázás nem késhet?"

Ismerős élethelyzetek, ugye?

Ha igen, akkor Ön már tudja, hogy mit ér egy megbízható partner ezen a területen!

Ha nem, akkor pedig szívesen segítünk abban, hogy a fenti szituációk egyike se legyen ismerős az Ön számára!

Üzletágunk küldetése, hogy levegyük az Ön, vagy a beszerzésekért felelős munkatársa válláról az olyan "apró-cseprő" gondokat, amelyek egy iroda, vagy intézmény napi üzemeltetése során kikerülhetetlenül megoldásra, illetve beszerzésre  várnak: 

  • reprezentációs anyagok (kávé, tea, tejpor, tejszín, cukor, ásványvizek, gyümölcslevek, levesporok, müzlik, ...)
  • reprezentációs eszközök (poharak, csészék, tányérok, evőeszközök, szalvéták, ...)
  • konyhai eszközök (vízforralók, kávéfőzők, kenyérpirítók, mikrosütők, hűtőgépek, ...)
  • higiéniai és tisztítóeszközök (toalett papírok, kéztörlők, mosogatóeszközök, szappanadagolók, vödrök, seprűk, porszívók...)
  • irodabútorok, katalógus állványok, tárgyaló és irodai székek/asztalok, öltöző,- és irodai szekrények, recepciós pultok, ...
  • fogasok, faliórák, asztali lámpák,esernyőtartók, vázák, ...

... de ügyfeleink igényei alapján már szállítottunk pl. szilvabefőttet, mosogatógépet, lufit, mesekönyveket, lekvárt és libazsírt is...

Beletörne a "bicskánk", ha megkísérelnénk a teljes termékpaletta felsorolását, emiatt nem is folytatjuk a listát. Meggyőződésünk, hogy nincs olyan cégellátáshoz kapcsolódó igény, amit ne tudnánk teljesíteni.

Nem hiszi?

Tegyen velünk egy próbát!

Hívja szakmai képviselőinket vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy az info@itvalbatech.hu e-mail címen."