Irodaszerek és papírtermékek

Tekintse meg kínálatunkat webáruházunkbanÜdvözöljük az irodaszerek, írószerek,- és papírtermékek színes világában!

Tapasztalataink szerint a felhasználók egy jelentős hányada - magánszemélyek, intézmények, sőt a vállalkozások közül is sokan - úgy gondol az irodai munkát kiszolgáló termékekre, mint "mindegy-milyen, csak legyen" tömegárukra. Ha ez így van (helyesebben: így lenne ...), akkor pl. az emberek sosem törekednének arra, hogy egyéniségüknek, stílusuknak, az alkalomnak és főleg: tevékenységüknek megfelelő ruhát és cipőt válasszanak ki.

Az, hogy egy árajánlatot milyen papírra nyomtattak, egy szerződést milyen tollal írtak alá, vagy milyen borítékban küldtünk ki partnereinknek egy levelet, mind-mind sokkal többet elárul az Ön cégéről, mintsem gondolná... Arról nem is beszélve, hogy egy vállalathoz meghívott potenciális új partner az irodában felsorakozó irodaszerekből, a recepciós hölgy asztalán fekvő irattartó tálcából, vagy egy "felvillantott" névjegykártya tartóból azonnal látja, hogy kinél tesz látogatást...

Ugyanúgy, egy egyszerű radír, töltőceruza, vagy jegyzetnek használt spirálfüzet rögtön elárulja, hogy gyermekünk milyen iskolába jár, vagy egy pedagógus milyen minőségű intézményben tanít ...

Üzletágunk által kínált termékeket azoknak a magánszemélyeknek, intézményeknek  és vállalati felhasználóknak állítottuk össze, akiknek fontos, hogy az üzleti alkalmazáshoz, személyes vagy vállalati/intézményi  arculathoz és a tevékenységükhöz legjobban illeszkedő írószert, irodaszert és egyéb papírterméket használják.  Törekvésünk a minőség, a megjelenés és a könnyű használhatóság harmóniájának megvalósítása termékeinken keresztül.

Legyen az egy egyszerű fénymásoló papír, jegyzetfüzet, üzenő-tömb,  iratrendező, irattálca, levélboríték, névjegykártya tartó, golyós,- vagy töltőtoll, ceruza, filctoll, vagy éppen irodai kisgép, számológép, netán elektronikus adathordozó, vagy bármi más: kínálatunkban biztosan talál a használati céljainak, az Ön egyéniségének, vagy vállalata, intézménye arculatának képviseletére és megfelelőt.

A számtalan - sok száz - termékféleségünket felsorolni hiábavaló próbálkozás lenne.

Kínálati palettánk jellemzője a megbízható és tartós minőségű, könnyű használhatóságú termékek csoportja, valamint a kategóriájukban kimagasló minőségű prémium márkák.

Az igényeinek megfelelő termékek kiválasztásához kérjük lapozza fel katalógusunkat!

Amennyiben bizonytalan az elképzeléseinek legjobban megfelelő írószer, irodaszer, vagy papírtermék kiválasztásában, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy lépjen kapcsolatba szakmai képviselőnkkel telefonon, vagy az info@itvalbatech.hu e-mail címen.