Irodatechnika


Tekintse meg kínálatunkat webáruházunkbanIrodatechnika üzletágunk professzionális nyomtatók, másológépek, multi-funkciós készülékek értékesítésével foglalkozik. Amely kijelentés - természetesen - nem igaz. Mégpedig azért nem igaz, mert készülékek (bármilyen készülék) eladásához nincs szükség az ITV Albatech szakemberére. Ahhoz pontosan elég egy látványos katalógus, vagy egy ügyesen felépített Web-áruház, esetleg mindkettő, hogy minél hatékonyabb és minél gyorsabb legyen az "eladás".

Üzletágunkat képviselő munkatársaink nem irodatechnikai készülékeket árulnak, hanem MEGOLDÁSOKAT dolgoznak ki a meglévő és leendő ügyfeleink számára.

Az ITV Albatech megoldása az irodatechnikai eszközzel szemben támasztott követelményre minden esetben:

  • az adott felhasználói környezet,
  • az adott helyi infrastruktúra,
  • az adott költség,- és/vagy minőségi követelmények,
  • az elvárt teljesítmény és várható üzemeltetési igények,
  • az adatkezelési és adatvédelmi szempontok,
  • valamint az ügyfél anyagi erőforrásainak

együttes figyelembevételével születik meg.

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk során gyakorta találkoztunk olyan esetekkel, amikor ügyes kereskedők "méregdrága" gépeket vásároltattak meg olyan feladatokra, ahol (az egyébként kimagasló műszaki színvonalú) a készülék tudásának és teljesítményének a töredéke sem volt kihasználva, mert arra nem is volt sosem igény.

Vagy - ellenkező példaként - a "mindenáron nyerjük meg a projektet!" szellemtől vezérelve olyan berendezések találtak gazdára, amelyeknél valóban nem lehetett olcsóbbat találni a piacon. Az ügyfél örült is a jó üzletnek. Amíg el nem kezdte használni a nyomtatót ... Természetesen ipari dimenziókban. Ami néhány hónapig tartott, mert aztán kellett venni egy másikat. Amilyet elsőre kellet volna. Vagy a beszerzőnek keresni egy új munkahelyet. Vagy mindkettőt.

Vagy minden stimmelt: olcsó is volt a gép, működött is, a terhelést is kiválóan bírta. Csak éppen elvitte az iroda éves büdzséjének a felét a masina üzemeltetési költsége...

Ha Önnek igazán a legjobb nyomtatóra, másolóra, vagy multi-funkciós készülékre van szüksége,

ha Ön valóban a leggazdaságosabb megoldást keresi: forduljon hozzánk bizalommal, hívja szakmai képviselőnket vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy az info@itvalbatech.hu e-mail címen.

Az ITV Albatech szakértelme biztosítja Önt arról, hogy megkeressük az Ön számára legkedvezőbb MEGOLDÁST!