On-line pénztárgépek

Online érdeklődésKiskereskedelmi üzletet működtet? Bővíti a bolthálózatát? Új éttermet tervez nyitni a közeli városban, vagy üdülőhelyen?

Megpróbálkozik a zöldség - gyümölcs kereskedelemmel, vagy feltűnt Önnek, hogy a nagy forgalmú szupermarket közelében még nincs egy virágüzlet sem?

Netán a nemrégiben elköltözött  - és éppen kiadó - dohányüzlet helyén tervez valamit?

Akkor tudjuk, hogy Önnek nem sok ideje marad az unatkozásra!  Vállalkozóként, üzlet tulajdonosként minden forintja és minden perce ki van előre számolva: engedélyek, árubeszerzés, személyzet, hatóságok, üzemeltetési költségek, s ki tudja még mennyi minden más ...

Az ITV Albatech és üzletágunk ugyan több forintot és több időt nem tud adni Önnek, viszont abban segítünk, hogy levegyük a pénztárgép beszerzésével, üzembe helyezésével és megbízható működésével kapcsolatos minden gondot az Ön válláról.

Így Önnek több ideje jut majd arra, ami pénzt is hoz a vállalkozásának.

Tapasztalt munkatársaink készséggel segítenek Önnek kiválasztani a kereskedelmi profilnak és az áruforgalom nagyságának mindenben megfelelő on-line pénztárgép típusát, a készüléket beszerezzük Ön helyett, a mindenkori hatósági előírásoknak megfelelően beüzemeljük azt, ott ahol szeretné: akár bemutatótermünkben, akár az Ön üzlethelyiségében. Természetesen a használati útmutató átadásán kívül, kollégáink díjmentesen megtanítják Önt, vagy alkalmazottját a készülék helyes használatára.

S, ezután sem feledkezünk meg arról, hogy "az idő pénz" az Ön számára: tapasztalt szerviz szakembereink folyamatosan készenlétben állnak arra az esetre, ha pénztárgépe valami miatt váratlanul meghibásodik. Vagy éppen az egyik alkalmazott véletlenül rossz billentyűt használ, ezzel blokkolva minden további bolti tranzakciót.

Önnek egy telefon, vagy e-mail üzenet az ügyfélszolgálatunkra, s kollégáink máris indulnak az Ön segítségére. Mert a bolt nem állhat meg sokáig. Tudjuk.

Már több, mint 20 éve.

És mivel az Ön figyelme egészen idáig kitartott a fentiek elolvasásában, cserébe elárulunk Önnek egy nagy "üzleti titkot":

Az eltelt utóbbi 20 év alatt, az ITV Albatech szakembereinek sikerült kifejlesztenie egy, az iparágban szinte egyedülálló pénztárgép típust: a "Láthatatlan" pénztárgépet.

Nevét onnan kapta, hogy az általunk javasolt és szervizelt készülékek olyanok, mintha ott sem lennének az üzletben. Csak észrevétlenül, folyamatosan és megbízhatóan végzik a dolgukat...

Szeretne Ön is kipróbálni egy "ITV Albatech Láthatatlan" típusú pénztárgépet az üzletében?

Amennyiben igen, úgy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy e-mailen keresztül az info@itvalbatech.hu e-mail címen.